Maanantaina iski sitten oikein kunnon kurkkukipu, tuliko kentien ikkunan ollessa auki koko yön vai onko sitä vain liikkeellä tähän aikaan. En tiedä, inhottavalta tuntu ainakin. Piti lähteä ystävän kanssa käymään kahvakuulatunnilla aamusta, mutten viitsinyt lähteä kun oli muutenkin niin kuumeinen olo. Kaikki ärsytti ja kaikki naamat ärsytti. Onneksi oli hiljainen päivä, eikä mitään ongelmia tullut. Asiakaspalvelu on mukavaa työtä, mutta aina ei jaksa sitäkään.

Eilen olin tuttavani pitopalvelussa töissä Kaupungintalolla. Se vasta onkin mukavaa puuhaa, saa tehdä kunnolla fyysistä työtä ja mikä parasta - asiakkaat ovat aina tyytyväisiä. Ja ruoka on hyvää! Vastaanotossa oli reilut 200 henkeä, joten kiirettä piti. Pöydässä oli tarjolla kauden kasviksia, maalaissalaattia, vesimeloonisalaattia ja kanasalaattia. Jälkiruokana jäätelöä marjakastikkeen kera. Voi kun olisin tajunnut ottaa kameran mukaan niin olisitte nähneet miten upealta pöytä taas näytti kattauksineen. Upea kesäkimppu oli kirsikkana kakun päällä ja toi ihanan kesän tunnun arkiseen saliin. Ensi kerralla täytyykin muistaa ottaa kamera mukaan ikuistamista varten.

Ennen toista vastaanottoa päätin piipahtaa kaupungilla kun aikaa oli reilut pari tuntia. Tavoitteenani oli etsiä eteiseen lehtikori, johon saisi mainokset odottamaan pois vientiä. Löysinkin Anttilasta yhden jossa luki isolla POST, mutta se tuntui olevan liian pieni. Seuraavaksi etsin Sokokselta josta löytyikin sopiva, hintaa vain oli ihan liikaa. Kaipaisin isoa ja yksinkertaista, johon mahtuisi isommatkin lehtiset nätisti vierekkäin. Jotakin tämän tapaista, joka löytyy Askosta. Jos joku tietää samantyyppisen tai ymmärsi mitä tarkoitin, otan ehdotukset ja ideat vastaan mielelläni! Lehtiset alkavat pikkuhiljaa kertymään eteisen penkille, joten kori olisi paikallaan...

Hyvää yötä!isis_lehtikori.png