Jouduin lähtemään aamulla asioille töiden puolesta, joten ajattelin että käyn pitkästä aikaa piipahtamassa kirpputorilla kun kerran olin niillä kulmilla. Onneksi tuli käytyä, vaikkakin ihan pikaisesti ja kelloa koko ajan kytäten (siltikin myöhästyin sovitusta ajasta..). Kyllä sieltä vaan löytää vaikka minkä näköistä tavaraa ja vaatetta. Pitäisi vaan useammin suunnistaa kirpputoreille kauppojen sijaan. Nytkin löysin uutena kaikki haalimani ostokset ja hinnaksi tuli vaivaiset 6,5€. Ei paha ollenkaan ettenkö sanoisi! Mukaan tarttui H&M uudet ihanat harmaat shortsit (2,5€), niiteillä koristeltu olkalaukku (3€) ja kauan etsimäni varvastossut, joista löytyy koristetta ja vahva pohja (1€). Olihan yhdet kengät pakko ostaa - niitä kun haalii joka paikkaan jonon jatkeeksi.

DSCF4450-normal.jpgDSCF4449-normal.jpgDSCF4447-normal.jpg

Varvassandaalit ovat näin kesäisin loistava hankinta, kun jalat hikoo ja vuorellisia kenkiä ei haluaisi laittaa jalkaan. Lisäksi ne on hyvin kevyet ja jalkakin pääsee tuulettumaan hikisen sukan sijasta. Nämä taitavat olla toiset varvassandaalit jotka olen elämäni aikana ostanut. Tottunut kun olen korollisiin kenkiin. Tasapohjaisissa kengissä olo ei tunnu ollenkaan mukavalta ja välillä saatan nousta varpaille unohtaessani seisovani maata vasten, en korkoja vasten. Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen näihin ostoksiini!

Nopea kaupungin reissu oli sen verran uuvuttava, että nälkä iski kesken kaiken. Kotiin tultuani aloin toitottamaan ruoanlaitosta ja muutaman minuutin pähkäilyn jälkeen päädyimme ananassalaattiin. Oletteko kokeilleet koskaan tuoretta ananasta salaatissa? Nam, on muuten hyvää! Ostan yleensä vielä pakatun ananaksen puolikkaan, että koko puolikas tulee varmasti käytettyä. Leikkaa vaan reunat pois ja lisää valmiiseen salaattiin. Salaatti saa mehukkaan maun ja lisäksi voi lisätä vaikka avokadoa sekaan. 

DSCF4453-normal.jpg

Ei muuta kun kokeilemaan ja yhdistelemään erilaisia raaka-aineita. Hyviä vinkkejä löytyy Pirkka-lehdestä ja Yhteishyvän ruokaliitteestä, kannattaa tsekata mieleiset reseptit ja antaa mielikuvituksen viedä. 

Mukavaa iltaa sinulle!