Heissan alla!

Ensiksi suuret kiitokset teille armaat lukijani! Sain vähän aikaa sitten profiiliini kävijätilaston käyttöön, enkä ollut uskoa silmiäni kun huomasin että tätähän lukee joku. Eikä näköjään vaan joku vaan JOTKUT. Kiitokset siis teille, tämän voimalla jaksan varmasti kirjoitella lisää kuulumisia ja ajatuksia, kun taustalla inspiroi lukijakaarti. Ei sillä ettenkö kirjoittaisi tätä vaikkei lukijoita olisikaan, mutta onhan se aina mukana nähdä että tämä johonkin uppoaa ja joku jaksaa seurata mukana näitä arjen touhuja. Se siitä, nyt päivän aiheeseen.

Piti jo alkuviikosta laittaa kuvia parin viikon illanistujaisista, jonka kattauksesta otin muutaman kuvan. Rakastan tehdä kaikesta näyttävää, etenkin ruoasta ja kattauksesta. Koska rakastan myös kukkia, jokaisessa kattauksessani löytyy jonkinsortin kukka jossakin kohtaa pöytää. Tykkään laittaa pöydän nätiksi ihan arjessakin kukkapuskan kera. Tälläkin kertaa pöytää koristaa punainen ruusukimppu jonka ostin alkuviikosta. On mukava istuutua pöytään, jos pöytä on puhdas ja siisti, eikä miljoonan lehden seasta tarvitse raivata itselleen tilaa. Mukavan lisän antaa tietenkin erilaiset kynttilät ja nätit servetit, joita nykyään löytyy jos minkälaista sorttia. Tässä kuvia kattauksesta, johon kuului astiat pääruoalle ja jälkiruoalle, sekä viinilasit. Niistä puheenollen, eikö ole kätevää ostaa sellaiset viinilasit jonka jokainen pohja on erivärinen? Näin jokainen tietää kenen lasi on kenenkin. Kätevää eikö totta!

DSCF4562-normal.jpg

Väreinä oli tällä kertaa violetti ja vaaleansininen, jota on muutenkin sisustuksessa käytetty. Löysin myös samaa sävyä olevat servetit, joten kattauksesta tuli ihan mukavan näköinen. Käytän useasti neliskanttisia lautasia ja tässä kattauksessa ne toimittivat jälkiruokalautasen virkaa. Kuten sanoin, kukkia oli tässäkin kattauksessa. Servettejä pitää kasassa orkidean kukat, jotka on ostettu joskus Tiimarista mihin lie tarkoitukseen. Ne on ihan hyvät servettien pitimet, varsinkin jos servetti röpsöttää eikä pysy kasassa. 

DSCF4563-normal.jpg

Anteeksi kuvan koko, koitin paintilla tehdä fiksun yhteenvedon kuvista muttei se näköjään onnistunut. Että minäkö näppärä koneen kanssa? Jokatapauksessa, erillaisia kuvioita ja muotoja sekä värejä käyttämällä saa uutta ilmettä samaan vanhaan kattaukseen. Suosittelen juuri noita suorakulmion muotoisia lautasia, ne ovat todella monikäyttöiset ja tuohan ne vähän sellaista glamouria pöytään. 

Aika on rajoilla tällä kertaa, huomenna taas kiireinen päivä edessä ja pitäisi vielä jaksaa tämän flunssan kanssa touhuta. Kiitos teille vielä kerran ja kaivakaahan villasukat esiin. Äsken oli nollilla jo keli kun ulkona pyörähdin.

Lämpimiä unia!