Moikka!

Toissa päivänä postiluukusta tupsahti Jyskin esite, jossa oli paljon erilaisia tarjoustuotteita ja tietenkin juuri meille sopivia. Eikä ollut kyllä hinnalla pilattuja. Ehkä juuri siksi sain ajatuksen lähteä shoppailemaan tarpeellisia tavaroita kotiimme, joka jo näyttää liki valmiilta. Tänään oli hyvin aikaa piipahtaa lähimmässä Jyskissa, joten ei muuta kun auto alle ja menoksi. Listassani oli päiväpeitto, kaksi sisustustyynyä, mattoja ja verhotankoja. Nämä siis piti ostaa, mutta kuten arvata saattaa, matkaan lähti vain päiväpeitto ja kasa muuta tavaraa. Toki nekin tarpeellisia. 

Päiväpeitto oli juuri sopivan kokoinen ja värinen, mustaa en olisi halunnutkaan kuten mainoksessa luki. Etsimiäni sisustustyynyjä ei ollut, joten joudun tyytymään ainakin vähäksi aikaa vanhoihin tyynyihini. Verhotankoja ei edes katsottu, sillä kiire yllätti jälleen kerran. En saanut rauhassa etsiä tavaroita, vaan mukaan lähti ns. heräteostoksia. Tässä kohtaa sormi voisi osoittaa toista henkilöä, mutta jääköön se tällä kertaa. Olihan ne pyyhkeetkin ihan tarpeellisia, vaikka koko varasto niitä pursuaakin. Enivei, menimme ostoksiemme kera kassalle kunnes yhtäkkiä sain idean yöpöydästä. Samaten nappasin hyllyllä olevan kukkatason kainalooni ja marssin kassalle. Sekin siis hoitui samalla. Olenkin kauan jo etsinyt sopivaa yöpöytää joka ei olisi liian iso eikä liian matala ja tämä kukkataso ajaa asiansa erittäin hyvin. Eihän kukkataso ole mitään ilman kukkaa, siispä ostin Tiimarista tekokukan. Kuten mies sanoi, se siirtyy isältä pojalle toisin kuin makkarissa oleva elävä orkidea. Tässä tapauksessa siis meidän Rockylle. Mitähän se mahtaa sillä tehdä, tuhota ja vetää nassuun? 

nimet%C3%B6n-normal.jpg

Päiväpeite, kukkataso: Jysk     Teko-orkidea: Tiimari

 

Eikö näytäkin ihan hyvältä yhdistelmältä vaalea kukkataso ja vaaleanpunainen orkidea? Pitää vielä hommata joku kivan värinen herätyskello! Eiköhän sitten herääminen ala sujumaan paremmin.

Nyt täytyy jatkaa töitä, joten oikein mukavaa illanjatkoa sinulle!