Heij!

Tulimme juuri parin päivän kestävältä minilomalta Helsingistä ja kohta pitäisi alkaa valmistautumaan töihin lähtöön. Viime postauksessa mietin kuumeisesti miten tekisimme, olisimmeko yön yli Tallinnassa vai sittenkin Helsingissä koko loman ajan. Lopulta päädyimme siihen tulokseen, että kävimme päiväristeilyn Tallinnassa ja olimme kaksi yötä Helsingissä. Ensin majoituimme ystävämme luokse ja seuraavaksi Rantasipi Airportiin Vantaalle.

Helsinki-Tallinna väliä kuljimme Viking Line Expressillä, jolloin maissa ehdimme olla vain nelisen tuntia. Tallinnaan otimme auton mukaan, joka tosin jäi laivaan siksi aikaa. Kävimme syömässä yhdessä veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa Amarillossa (hekin olivat lomalla samaan aikaan Tallinnassa) ja minähän otin odotusajasta kaiken ilon irti ja juoksin ensimmäiseen laukkukauppaan jonka näin. Aikaa ei jäänyt shoppailulle, joten tempaisin ensimmäisen laukun matkaani.

 

DSCF4651-normal.jpgDSCF4647-normal.jpgDSCF4659-normal.jpg

Pitihän sitä käydä myös superalkossa hakemassa tupareihin juotavaa, mm. valkoviiniä, mansikkalikööriä, pari lavaa lonkeroa sekä olutta. En löytänyt uutta Happy Cat pulloa kokoelmaani vaikka kiersin kaikki lähimmät alkot. Oisikohan tuotanto loppunut kokonaan maailmalta, kun Suomestakaan ei kyseistä pulloa enää saa. No mutta kuitenkin, matkalla satamasta keskustaan pysähdyimme päivä kaljalle. Itse tosin otin Sherwoodin rose siideriä, joka oli tosi hyvää! Hintakin oli alle euron. Tallinnassa olisi kyllä viihtynyt pitempäänkin, sillä meillä oli enää 3 minuuttia aikaa siirtyä laivaan. Kiire oli kova taas jälleen kerran.

DSCF4657-normal.jpg

Nam nam, maistuu hyvältä aurinkoisessa säässä!

DSCF4653-normal.jpg

Torstaina lähdimme aikaisin ajamaan Rantasipille että ehtisimme vielä kylpylään ja hohtogolfiin. Hotelli oli oikein viihtyisä ja sijaitsi aivan lentokentän vieressä. Myös Flamingo viihdekeskus sijaitsi tien toisella puolella. Kylpylään emme ehtineet, joten suuntasimme hohtogolfiin jota voin kyllä suositella lämmöllä. Ideana oli kiertää minigolf radat hohteessa keskellä mitä erikoisempia erikoistehosteita.

DSCF4658-normal.jpg

Matkalla ystävältämme hotelliin huomasin Ikean keltaiset kirjaimet sinisellä pohjalla, eikä jää epäselväksi ajoimmeko ohi vai Ikean parkkipaikalle. Autossa alkoi kamala huuto että käänny nyt, käänny nyt, ja sinnehän me sitten menimme. Piti vain käydä aamupalalla, mutta tarttuihan matkaan taas vaikka mitä mukavaa. Tosin tällä kertaa säästyimme aika vähältä tavaramäärältä, hyvä me! Mukaan lähti kynttilöitä, lyhty, valokuvakehys, pikku peilejä, karahvi, herätyskello, koristehiekkaa, jälkiruokakulhoja ja servettejä. Ajattelin laittaa maljakkoon kerroksittain koristehiekkaa ja kynttilän päälle, onpahan ainakin paloturvallinen ja lisäksi kaunis syksyiseen tunnelmaan.

DSCF4672-normal.jpg

Tämä lyhty menee ulos valaisemaan pimeitä syysiltoja.

DSCF4675-normal.jpg

Rockylle löytyi juuri sopiva lelukori, joka taipuu leikkien mukana eikä kaadu aina kun vähänkin tönäisee. Jotta koppa ei näyttäisi ihan tyhjältä, ostimme koiralle pehmopallon joka lähti heti kovaan käyttöön. Saa nähdä montako päivää pallo pysyy ehjänä, viime kerran panda hajosi nimittäin parissa viikossa...

DSCF4671-normal.jpg

DSCF4669-normal.jpg


Tällainen oli tämänkertainen reissumme, saa nähdä milloin lähdemme taas tien päälle. Toivottavasti pian.

Oikein rentouttavaa viikonloppua sinulle! Minä alan pukemaan jotain lämmintä päälle ja siirtymään työmaan puolelle.