Heissan alla!

Tänään kävin piipahtamassa Jyväskylän koiranäyttelyissä tarkoituksena ostaa hiihtovyö ja katsella, josko näkyisi japaninpystykorvan kasvattajia paikalla. Harmikseni niitä ei ollut, sillä en raaskinut ostaa 8 € luetteloa eikä aikaa ollut kun alta tunti. Paljon koiria ja haukuntaa! Kävin kurkkaamassa toko esitystä sekä kiersin kehiä katselemassa. Pysähdyin hetkeksi bordercollien kehään ja jäin ihailemaan upeita koiria. Tarkoituksena olisi hankkia Rockylle koira kaveriksi, ei ihan heti mutta tässä lähitulevaisuudessa. Ajattelimme japaninpystykorvaa, sillä se on seurakoira ja kokonsa puolesta passeli meidän perheeseen. Vielä ei ole tullut sitä oikeaa vastaan, mutta eiköhän se ilmesty kun oikein asiaan paneutuu. Itselläni tai perheessäni ei ole koskaan ollut täysin puhdasta rotukoiraa, joten sekin tuo asiaan lisää intoa. Jos sitä innostuisi vaikka näyttelyistä! Koiratanssia voisi toki alkaa harrastamaan, Rocky tahtoo olla vähän liian suuri moiseen. 

Ostin näyttelyistä ihanan käsintehdyn kyltin, jossa lukee "Täällä sinut haukutaan aina ensin" ja kuvassa on hauskasti piiretyt kaksi karvaturria. En löytänyt mistään tämän kyseisen taiteilijan nimeä/yritystä, sillä olen aikaisemminkin etsinyt kyseisiä kylttejä. Olen törmännyt niihin myös talleilla. Kissa aiheisiakin siellä oli, mutta tekstit oli kyllä todella hupaisia ja ihania. Ei ollut hinnallakaan pilattu, 10 €. Ostin myös Rockylle lelun, mustavalkoisen vinkukoiran jolla on punainen panta kaulassa. Nyt tuo repi jo hännän irti ja veti poskeensa sen kankaineen päivineen. Odotan kyllä innolla huomen aamuista kakkaa, mitä mahtaa löytyä vai tuleeko ulos ollenkaan..

Näistä kylteistä innostuneena aloin itsekin väsäämään saman tyylisiä. mutta vain eri roduilla tehtyjä kuvia. Olen pitkään miettinyt että alkaisin taas piirtämään ja maalaamaan enemmän, mutta aikaa ei ole moiselle ollut. Tänään tuli myös yhdeltä asiakkaalta taulupyyntö - pitäisi kuulema maisemataulu maalata. Nykyään tuo piirtäminen on minun juttuni, miksei toki maalaaminenkin, mutta kynä pysyy paremmin kädessä. On toki pysynyt aikaisemminkin. Olisihan se mukavaa jos aikaa jäisi vanhalle harrastukselle, luovaa taidetta ja itsensä ilmaisua. Sitähän se on. Jos sitä joku päivä kaivaisi kynät ja vehkeet esiin ja alkaisi vaan tekemään. 

DSCF5281-normal.jpg

Tässä raakaversio yhdestä hevosesta, joka oli tarkoitus tulla logoksi. Olen huono piirtämään "puoliksi valmiita" kuvia, aina pitää piirtää pikkutarkkaan kaikki pienetkin yksityiskohdat. Saisin varmasti enemmän irti, jos osaisin jättää puolet pois. Saatteko yhtään kiinni mitä tarkoitan? Tässäkin kuvassa hevonen erottuu selkeästi vaikka kaikkea ei ole piiretty. Osaisinpa tehdä saman vain muutamaa viivaa käyttäen.

En tiedä saanko tätä yönä ollenkaan unta kun innostuin piirtelemään, kai se on kuitenkin kohta yritettävä unimatin mukaan mennä. Tämä uni pirkko toivottaa oikein mukavia unia sinulle!