Huomenta päivää!

Huomenta siksi, että heräsin tuossa tunti sitten ja teille muille se taitaakin olla päivän puolta. Annoin kerrankin itselleni luvan nukkua pitkään (taas kerran..). Joulu se vaan lähenee huimaa vauhtia, enkä ole lahjojakaan ehtinyt hankkimaan saatika mitään joulutavaraa. Eilen kävin kyllä ostamassa Tiimarista punaisen kaitaliinan, että saadaan molempiin pöytiin edes vähän joulun tuntua. Leivoin myös joulutorttuja toissa yönä ja eilen tein rukiisia sienipiirakoita. Taisin jo aiemmin kertoakin että meillä on ensi viikon loppuna joulumyyjäisissä pöytä, jonne olen väsännyt joulukortteja ja ovikylttejä. Mummo lupasi tehdä villasukkia ja äiti panostaa koruihin. Olenkin nyt näinä parina vapaapäivänä käynyt tekemässä oikein urakalla kortteja, eilenkin vierähti komisen tuntia korttien parissa. Kylttejä on myös aherrettu kovaan tahtiin. Taidankin tällä kertaa esitellä teokseni teille ja jättää turhat höpinät sikseen. Kuvat kertokoon puolestaan!

DSCF4786-normal.jpgDSCF4788-normal.jpg

Kylttejä kissa-ja koira aiheisina. Seuraavaksi korttimeri, josta on otettu puolet pois. Eivät mahtuneet kaikki kuvaan eikä kuvista kyllä saakaan kunnolla selvää. Vähän edes osviittaa että millaisia voisi vaikkapa tehdä. Ottakaahan ideat talteen ja eikun korttien tekoon!

DSCF4798-normal.jpgDSCF4796-normal.jpgDSCF4794-normal.jpg

Mummo pyyti tekemään lumitähtiä ikkunaan perinteiseen tyyliin, joten askartelin muutaman hänelle. Näitähän voi käyttää toki vaikka kynttilän allakin, kunhan kynttilästä ei tipu steariinia,

DSCF4792-normal.jpg

Ja vielä lopuksi piirakat, joiden ohje löytyy viimeisimmästä Pirkan K-ruoka liitteestä. Maukkaita pikku naposteltavia vaikkapa pikkujouluihin! Jäljelle jääneestä soosista voi tehdä sienisalaatin lisäämällä kermaa joukkoon.

DSCF4789-normal.jpg

Lämmintä Joulun aikaa sinulle!