Hei rakkaat lukijat! 

Vielä ehdin toivottaa kaikille oikein rauhallista Joulun aikaa ja riemukasta Uutta Vuotta! Toivottavasti ensi vuonna saadaan nauttia lumisesta Joulusta. Meillä on ollut niin vilkas joulu etten ole ehtinyt tulla aiemmin toivottelemaan jouluja saatika muutakaan. Sain sentään vapaaksi aaton ja joulupäivän, sai edes hetken aikaa hengähtää. Tänä jouluna joulu ei kyllä tuntunut joululta - oli niin harmaata joka paikassa ja vettä satoi, eikä meilläkään vietetty joulua koko perheen voimin niin kuin tähän asti ollaan vietetty. Oudoltahan se tuntui, kun sai rampata paikasta toiseen koko aaton eikä aikaa jäänyt oleskeluun ja perheen seurasta nauttimiseen. Mutta oli meillä silti ihana joulu! Pukki toi taas kasan lahjoja ja sanoinkin, että ihan kun olisi muuttokuorma tullut makuuhuoneeseen kun lahjoja pursua joka paikasta. Näimme rakkaat perheemme ja nautimme yhdessä olosta jokainen tahollaan. 

127-normal.jpg

Seuraavaksi olisi suunnitteilla uuden vuoden aatto ja valmistautuminen ensi viikolla alkavaan "kouluun". Olen tietenkin uuden vuoden aaton töissä, mutta ilta jää vapaaksi, joten jotakin puuhaa pitäisi keksiä. Saa nähdä vaihtuuko vuosi ystävien seurassa vai ihan vain kotosalla raketteja katsellen ja skumppaa nautiskellen. Teillä on varmasti paremmat suunnitelmat tiedossa! Tosiaan torstaina olisi paluu koulunpenkille, enkä ole ehtinyt viettämään minkäänlaista lomaa töidenkään puolesta. Torstai aamusta tulee varmasti hankala, kun joutuu heräämään aikaisin. En ole varmaan vuoteen herännyt ennen yhdeksää..Rakastan nukkumista, ei kai siinä mitään väärää ole? Ehei tietenkään..Taas pitäisi laittaa elämä uusiksi, alkaa säästämään ja ennen kaikkea opiskelemaan. Onneksi tätä ei kestä kun maksimissaan kaksi vuotta. Päivärytmi kääntyy päälaelleen, ekä varmasti tule tottumaan siihen aivan heti, puhumattakaan Rockysta joka tänäänkin heräsi vasta yhdeltä. Jaksamista koetellaan myös, sillä töitäkin olisi tehtävä opiskelujen ohessa. Kaikesta huolimatta odotan innolla koulun penkille pääsyä ja valmistautumista uuteen ammattiin, joka tulee tarjoamaan valtavasti eri mahdollisuuksia elämässäni. Muutos vain tuntuu ihmeelliseltä, sillä olen viimeksi ollut koulun penkillä liki kaksi vuotta sitten. Enkä ole bussillakaan matkustanut viimeiseen kolmeen vuoteen. Nyt sekin on edessä. Kaikkea jännää on siis edessä!

Huomenna lähden ostamaan uuden kameran! Nyt saa vanha lähteä eläkkeelle. Lähtee halvalla, jos jotakin kiinnostaa. Hyvä kamera normaaliin käyttöön. Itse vain haluan vähän haastavamman kameran, joka on tarkempi ja jolla tulee hyviä kuvia niin sisällä kuin ulkonakin. En vain yksinkertasesti osaa säätää asetuksia tuohon omaani, muut kyllä saa hyviä kuvia sillä mutta itse en. Tiedän, vika on käyttäjässä..Mutta nyt saatte parempia kuvia ja ehkä nämä postauksetkin saa uuden ilmeen! 

Nyt kuitenkin lähden juoksulenkille koiran ja uuden juoksuvyön kanssa. Ulkona ei nimittäin sada ja vielä ehtii olla hetken verran valoisaakin. Siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Mukavat päivän jatkot sinulle!