Tervehdys!

Eipä ole taas viikkoon ehtinyt kirjoittelemaan, opinnot vie kaiken vapaa-ajan ja jos joskus pääsee vähän vähemmällä, joutuu senkin ajan käyttämään kodinhoitoon ja koirasta huolehtimiseen. Koulu on lähtenyt sujumaan hyvin, toista viikkoa opiskellaan ja ollaan jo menossa päätä pahkaa uusiin asioihin. Tehtäviä on kertynyt kamalasti, tenttejä on liuta tulossa ja kirjoja täytyisi alkaa etsimään jos sellaisia aikoo hankkia. Stressikin alkoi jo kevyesnti painamaan kun uni ei ole tullut moneen yöhön, enkä ihmettele yhtään. Nukkumaan mennessä päässä pyörii kognitiivinen psykologia ja lapsen kehityksen vaiheet ym ym. Olisipa päässä sellainen on off - nappula, jonka voisi aina painaa pois päältä kun haluaa rentoutua ja unohtaa kaiken stressin. Huoh..Eilen sentään pääsin salille purkamaan opiskeluista aiheutuvaa ahdistusta ja kyllä helpotti! Energiaa tuntui olevan vaikka muille jakaa. 

Eilen paukkui pakkanen -15 asteessa, joutui jo pukemaan toppahousut jalkaan ja etsimään kunnon pipon päähän. Kaiken kukkuraksi sekoilin bussien kanssa ja jouduin loppujen lopuksi kävelemään muutaman kilometrin pakkasessa, että pääsen pysäkille josta meni bussi koululle. Kiertelin pitkin Jyväskylää ja kirosin kirpakkaa säätä  - ja omaa tyhmyyttäni. Tosin hyvä aamuherätyshän siinä tuli kun pakkanen puri poskia ja varpaita paleli, nukahtaminen ei olisi tullut kyseeseenkään siinä säässä. Meillä on kamalan kylmä koulussa eikä tulisi puheeseenkaan olla siellä lyhythihaisessa. En tiedä yritetäänkö sillä sitten säästää kuluja, toivottavasti ei, sinne nimittäin jäätyy! Olenkin kaivanut esiin kaikki mahdolliset villatakit ja niistä koitan sitten valita sopivan päivän asuun. Olisi mukavaa olla edes 3/4 paidassa, mutta sekin tuntuu olevan liian kylmä niihin tiloihin. Ei voi mitään kun on tällainen vilukissa joka rakastaa lämmintä! Siitä muuten puheenollen, meillä olisi tarkoitus lähteä hiihtolomalla joko Teneriffalle tai Canarialle viikoksi. Saa nyt nähdä kumpaan suuntaamme nokkamme, se selviää pari päivää ennen lomaa äkkilähdöillä. Ai kun tekisi jo nyt lähteä pois täältä pakkasesta!

Tämä jää taas lyhyeen sillä minun on kiirehdittävä töihin pariksi tuntia. Jollakin se elanto on hankittava, vaikka muutenkin on kiirettä. Huomenna olenkin koko päivän töissä ja täytyy yrittää käyttää kaikki hiljainen aika hyödyksi. Torstaina vien kameran huoltoon joten viimeistään viikonloppuna saatte uutta postausta ja toivottavasti hyviä kuvia! 

Mukavaa alkuviikkoa!