Morjensta!

Lupasin joskus aikoja sitten esitteleväni teille kotimme ja nyt se aika on vihdoin koittanut. Maanantaina oli niin ihanan aurinkoinen päivä, että päätin ottaa kuvia kun kerrankin valaistus oli luonnollista. Olohuone oli niin sotkuinen, etten siitä viitsinyt ottaa kuvia enkä myöskään vessasta ja saunasta. Eiköhän nämä kuitenkin kelpaa. Meillähän ei ole verhoja eikä mattoja (paitsi olohauoneessa yksi) joten kuvat voi näyttää vähän ankeilta. Sisustus on vielä kesken, hankittavaa olisi paljon! Pitäisi myös yhdentää sisustusta, nyt kaikki on vähän hujan hajan eikä mitään yhdistävää tekijää tai väriä oikein ole. Taulut kaikki ovat London, Paris tai New York henkisiä, myös olohuoneen peili. Tänään löysin Sotkasta uuden maton olohuoneeseen kun entinen on niin likainen Rockyn jäljiltä. Otin myös Askosta ihanan lehtitelineen, josta aikaisemmin täällä haaveilin! Tässäpä olisi esittelyä keittiöstä ja sitten makuuhuoneesta. Tervetuloa!

018-normal.jpg

Keittiö on kodin sydän, eikö? Meillä ainakin, sillä siellä valmistuu ruoka joka on teihty rakkaudella. Toisella puolella keittiötä on allas ja kaappeja, sekä tietenkin astianpesukone. Tilaa ei siis ole paljoa, mutta hyvin sinne yksi ihminen mahtuu kokkailemaan. Koiralta on kielletty tulo laattojen toiselle puolelle, joten tilaa jää yksin touhuamiseen kun nelitassuinen on muualla. Alla kuva telineestä, jossa on tarpeelliset keittiötarvikkeet esillä ja tietenkin nopeasti saatavilla.

020-normal.jpg

Ruokailutilassa näkyy hyvin taulut, joista puhuin edellä. Eikä niitä verhoja näy kun ei olla saatu aikaiseksi hankkia verhotankoja..Karua, eikö totta. Hylly on täynnä erilaisia tuoppeja ja cocis laseja, kai ne on siellä ihan vain näytillä kun piti jonnekin saada kaapista. En osaa olla ilman kukkia ja kynttilöitä pöydällä ja sen kyllä huomaa. tulppaanit on vaan niin upeita! Purnukoita on pöydät ja tasot täynnä, mutta ne on kyllä todella käteviä säilytykseen.

016-normal.jpg

009-normal.jpg

Olohuoneen seinä on miehen poikamies ajoilta, en siis ole ollut osallisena koko touhussa! Onhan tuo toki ihan komean näköinen, vaikka ihan yhtä hyvin siinä voisi olla jotain muuta..

023-normal.jpg

Sitten makuuhuoneeseen, jonka seinä on vielä suunnitteilla. Tällä hetkellä siinä on sisustusteksti, mutta haluaisin jotakin suurempaa ja hallitsevampaa seinälle. Sängynpäätykin olisi mukava ja ajaisi hyvin asian. Ehkä sitten kun saan aikaseksi, hankin siihen jonkun miellyttävän päädyn ja hyllyn sen päälle.Tietokonepöydän seinällä on kollaasi entisestä kissastani Nalasta ja tietenkin muutama otos Rockysta. Kaikki mustavalkoisena, aivan kuin tyynynpäälliset sängyllä. 029-normal.jpg031-normal.jpg

Ostin taloustalosta sisustustikkaat, jotka on tarkoitettu lähinnä huoville ja päiväpeitolle. Näin eräässä blogissa idean, jossa tikkaisiin oli viritetty jouluvaloja ja ajattelin kokeilla samaa. Sehän toimi loistavasti! Vaikka nyt makuuhuone näyttää bordellilta vaaleanpunaisine valoineen..

035-normal.jpg

Näin, tässä olisi palanen kodistamme! Miltä näytti? Olisiko jollain heittää sisustusvinkkejä johonkin kohtaan? Tai muuta palautetta? Sana on vapaa! Itse ainakin viihdyn kodissamme, sehän se tärkeintä on. Ensi kerralla olisi luvassa erilaista kanasalaattia, olkaahan kuulolla. Mukavaa illan jatkoa!