Heips!

Ja jälleen kerran täytyy pyytää anteeksi etten ole ehtinyt täällä käymään viime aikoina. On ollut taas kiirettä koulujuttujen parissa, etten ole ehtinyt konettakaan avaamaan. Huomenna alkaa harjoittelujakso päiväkodissa, ja sen jälkeen alkaisikin hiihtoloma. Mukava päästä lasten pariin pitkästä aikaa! Hiihtolomalla ajateltiin lähteä Tukholmassa käymään laivalla. Ollaan siis päivä maissa ja pari yötä laivalla. En olekaan aiemmin käynyt Silja Symphonilla, joten sekin tuo vähän haastetta reissuun kun on uusi laiva kyseessä. Loppu viikosta käydään vielä varmaan Tampereella tai Helsingissä kylpemässä. Uskon että sen jälkeen jaksaa taas urastaa työn parissa. 

100-normal.jpg096-normal.jpg

Tekstiä ei oikein irtoa kamalan migreenin jyskyttäessä päässä. Eilen illalla olin töissä ja sillon jo alkoi särkemään päätä. Aamulla kun heräsin, jyskytti vaan entistä enemmän ja jyskyttää edelleen. Eikä mikään lääke auta. Toivottavasti huomiseen mennessä helpottaa. Tänään käytiin Rockyn kanssa viimeisellä kontrollikäynnillä jossa otettiin verikokeet. Lääkäri sanoi kyll että niissä tuskin mitään on, mutta hyvähän se on varmistaa. Koira oli laihtunut 2,5 kg kolmessa viikossa! Sain itsekin eilen takapuolen ylös ja lähdettyä salille treenaamaan. Ei olisi oikein jaksanut mennä eikä oikein motivaatiotakaan ollut, mutta tulipahan silti tehtyä treeni. 

Ei tämä olotila nyt ollenkaan tunnu helpottavan, joten täytyy yrittää lähteä ulos tuulettumaan. Ensi viikolla juttua sitten riittääkin, lupaan sen. Ainiin, kävin tänään myös kirpparilla, UFF:lla ja löysin itselleni punaiset farkut ja mustan takin. Sellaisen kevättakin, mutta eiköhän sillä pärjää kun on niin lauha ilma. Tähänköhän se talvi sitten jäi...

Palataan taas parempana päivänä!