Moikka!

Meillä oli oikein touhukas viikonloppu, menoa ja meininkiä ja talvisäästä nauttimista. Lauantaina siivottiin koko huusholli ja vietiin petivaatteetkin tuulettumaan, ja yritettiin vaihtaa järjestystä olkkariin. Mutta eihän siitä mitään tullut..Tuo sohva on niin iso, ettei sitä saanut väsättyä muuhun asentoon. Muutamaan kertaan tuli sanottua "Mie romahdan" kun katselin vierestä sohvan kanssa ähkimistä ja puhkimista ja loppujen lopuksi päädyttiin aina samaan ratkaisuun. Haluan siis uuden sohvan, jonka saa muunneltua meidän olohuoneeseen miten päin tahansa! Tulipahan ainakin siivottua sohvan takaa ja alta, tervetuloa taas villakoirat! Käytiin myös koiran kanssa heittämässä frisbeetä, nyt otin kameran mukaan jotta nekin hetket tulisi taltioitua talteen. Tällä menolla saadaan kyllä Rockylta vaaditut 5-7 kg ylipainoa pois, joista eläinlääkäri viime kerralla mainitsi. Saisi vaan itsekin intoa taas lisää.Olen kyllä nyt hurahtanut noihin smoothien tekoihin, äsken pyöräytin sekottimessa appelsiinia ja maitorahkaa. Nam nam miten hyvää! Kokeilin myös porkkanasose keiton tekemistä ja yllätyin kyllä täysin sen mausta. Sitähän olisi voinut lapata suuhun monta kauhallista kerralla. Lisäsin joukkoon koskenlaskijaa, jottei sose maistuisi ihan pelkälle porkkanalle. Keiton lisäksi tein katkarapu-majoneesi salaatin paahtoleivän päälle. Näillä herkuilla oli hyvä herkutella ulkona käynnin jälkeen, sopivan kevyttä ja erityisen maukasta! Tässä pieni kuvakollaasi viikonlopulta.

038-normal.jpg

037-normal.jpg

Rocky näyttää lähinnä kärsivältä kuvissa, mutta uskokaa tai älkää, se on ihan hulluna jo autossa kun tietää minne mennään. Alkaa kamala vinkuminen ja kun oven avaa, on sillä frisbee suussa ja se kattoo nappisilmillä "mennäänkö jo? heitä jo!". Intoa siis riittää!

068-normal.jpg

063-normal.jpg

Sain kauppareissun yhteydessä ihania tulppaaneja taas ja äitiltä suloisen vaaleanpunaisen esikon. Taas on pientä piristystä ruokapöytään! Kiitos äiti <3

074-normal.jpg073-normal.jpg

Tällainen oli meidän viikonloppu, mites teillä se sujui? Joko on ystävänpäivä suunnitelmat tiedossa? Meillä ei, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Tämä viikko onkin oikein hulinaviikko, tenttejä ja töitä ja vähän muutakin siinä samalla. Eiköhän se tästä. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!