Moikka!

Kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia ja sen kyllä huomaa. Aikaa ei jää muulle kun näyttöjutuille ja kodin hoitoon. Siksipä en ole tännekään ehtinyt, tosin flunssan jäljiltä jäi angiina jota tässä juuri paraikaa parantelen. Mitäköhän seuraavaksi, vatsatautia? Ei kiitos! Nyt jos loppuisi sairastaminen vähäksi aikaa niin olisin enemmän kun tyytyväinen. Töitäkin on tullut tehtyä viikonloput, eikä paljoo vapaa-aikaa ole. Toisaalta on taottava vielä kun rauta on kuumaa. Eiköhän sitä ehdi sitten kesällä rentoutua, toivottavasti. Viikonloppuna vietin kuitenkin ansaittua vapaapäivää ja se menikin siivotessa ja koiran kanssa touhutessa. Ja tietenkin näyttösuunnitelmaa tehdessä. Siitä puheenollen, kamala stressi päällä koko touhusta. Pitäisi tehdä monta kymmentä sivua jotakin suunnitelmaa ja toteuttaakin se vielä. Äääh, oppisi vain käsittelemään aiheita vähän kapeammasta näkökulmasta eikä niin laajalta kun minulla on tapana. Ehkä sitä joskus oppii ettei kukaan ole täydellinen, vaikka kuinka yrittää. Joskus vähempikin on parempi. Olen aina pyrkinyt tekemään kaiken parhaimpani mukaan ja niin pyrin nytkin. Ikä ja terveyshän tässä tosin menee jos kaiken aikansa kuluttaa pohtimalla ja pyrkimällä saamaan mahdollisimman täydellisiä vastauksia. Ei ei ei. Silti vaan ahdistaa koko näyttö ja varsinkin näyttösuunnitelma. Noh, eiköhän se hyvin mene kuitenkin kun antaa itselleen aikaa ja rentoutuu välillä. 

Tänään kävin ostamassa uudet kevyet juoksukengät joilla kyllä kelpaa kirmailla. Sitten kun oikein ahdistaa niin voi laittaa karkkikengät jalkaan ja pinkasta lenkille. On tuolla kaupassa vaan ihanan värisiä lenkkeilykamppeita! Ajattelin käyttää niitä salilla juoksumatolla ja juosta vanhoilla sitten ulkona. Ostin myös liivin, kun ei meinaa avaimet eikä puhelin mahtua minnekään ulkotakin taskuun. Tuossa ne ainakin pysyy eikä tipu minnekään. Vähän väriä Suomen tylsään tuulipuku kansaan. 

096-normal.jpg091-normal.jpg

Eilen paistoikin ihanasti aurinko ja ne vähät lumet jotka tulivat lauantai sunnuntai välisenä yönä sulivat melkein samantien. Me käytiin koiran kanssa ulkoilemassa ja nautittiin raikkaasta ilmasta. Aurinko paistoi sisällekin niin upeasti, että oli pakko ottaa upeista tulppaaneista kuvia. Yllätys, kukista. Meillä kävi myös vieraita lauantaina. Tuli taas ahdettua kupu täyteen kaikkea hyvää, mm. mummon mustikkapiirakkaa. Ja niin, Jyväskylässä oli viikonlopun ajan raknetamisen erikoismessut. Kävimme piipahtamassa siellä lauantai aamuna ja ostamassa metrilakua. Oli kyllä pettymys ne messut. Ei ollut oikein mitään meille, lähinnä keskityttiin talon rakentamiseen ja kodinkoneisiin. Muutama sisustus paja siellä oli, muttei niistä ollut oikein iloa. Noh, tulipahan ainakin käytyä. Mukavaa oli päästä silti messuille pitkästä aikaa. Tässä muutama kuva viikonlopulta. Näihin kuviin ja tunnelmiin, palataan taas!

064-normal.jpg063-normal.jpg012-normal.jpg003-normal.jpg

Lämmintä ja aurinkoista alkuviikkoa!