Moikka!

Enpä sitten ehtinyt lomalla kirjoittelemaan tännekään, vaikka kotiin jäätiinkin loppu viikoksi. Jouduttiin perumaan kylpyläyö miehen puolikkaan kuumeen takia joten jäätiin kotiin vaan löhöämään. Sinänsä kyllä harmitti, sillä olisin kaivannut kahdenkeskeistä aikaa ja täyttä rentoutumista valmiissa maailmassa (ja ruokapöydässä). Jäätiin sitten katsomaan leffaa ja mussuttamaan karkkia, kaippa silläkin tavalla edes jotenkin rentoutuu. Kävin lauantaina vetämässä ensimmäistä karaokea hyvillä mielin. Vaikka meitä juontajia olikin kaksi, oli keikka yllättävän onnistunut ja meno mukavaa. Mummot jorasivat Petri Nygårdin tahtiin ja tanssivat hullunlailla, ihailtavaa huomata miten vanhakin jaksaa! Olisipa itselläkin yhtä paljon energiaa ja intoa sitten vanhemmalla iällä. Eilen palasinkin työharjoitteluun ja tänään jäinkin sairaslomalla. Kuten arvata saattaa, tarttui tauti myös minuun..Aamulla heräsin ennen kuutta kamalaan päänsärkyyn ja totesin että nyt se sitten alkaa. Toivottavasti menee nopeasti ohi eikä ole mitään sikainfulenssaa. Iiih, sitä on täälläpäin nimittäin liikkeellä.

Rockylla menoa ja meininkiä riittää, vaikka me sairastetaan peiton alla. Ollaan käyty heittämässä frisbeetä lähes joka ilta ja sen kyllä huomaa. Heti kun koira pääsee autoon, alkaa kamala uikutus ja koko auto heiluu kun se innostuu. Ollaan käyty heittämässä vähän kauempana pellolla frisbeetä, joten autolla on melkein pakko mennä. Ihanaa nähdä miten pirteä koiruudesta on tullut.

016-normal.jpg

Tässä aikani kuluksi  olen katsellut meille sängynpäätyä makuuhuoneeseen, en vain ole löytänyt sopivaa. Tahtoo maksaa uudetkin ihan mahottomia summia ja harva löytyy käytettynä oikeassa mitassa. Jotain uudistusta kaipaisin makuuhuoneeseen, varsinkin tylsään jenkkisänkyyn joka näyttää laatikolta ilman päätyä. Täytyy jatkaa etsintää, josko oikeanlainen löytyisi. Taululistan aion kuitenkin hankkia, johon voi laittaa kätevästi tauluja ilman pysyviä reikiä seinässä. Taidan kysyä isältä listaa, jonka voisi sitten ruuvata seinään. Järjestystä voi muuttaa haluamaansa muotoon ja lisätä tauluja jos mieli tekee. Ostinkin Ikeasta muutaman kehyksen ja Rockyn kuva odottaa jo omaa paikkaansa. Listan alle voisin laittaa Askosta ostamani tekstin " Love what you do, do what you love" tai jotain sinnepäin. Se sopisi hyvin, ellei tule liian ahdasta sitten. Sisustustarran aion siirtää keittiöön tai sitten eteiseen, saa nähdä mistä löytyy sopiva paikka. Löysin Ikean sivuilta tällaisen version tauluhyllystä joka myös olisi kätevä. En vain jaksa yhden listan takia lähteä taas Ikeaan, joten eiköhän tuo kätevä isä löydä jonkin ratkaisun ongelmaani!

ribba-tauluhylly__0123086_PE242563_S4.JP

Ostamani jakkara Ikeasta sai paikan olohuoneesta ja muutaman uuden viherkasvin päälle. Aion vielä maalata sen tumman ruskeaksi muiden kalusteiden mukaan. Tarkoitus oli käyttää jakkaraa apuna, mutta kukkatelineenä se on paljon parempi, Tarpeentullen voi sitäkin käyttää keittiössä.

BEKVÄM Porrasjakkara IKEA Massiivipuuta, kestävää luonnonmateriaalia. Helppo siirrellä ylimmässa portaassa olevan kädensijan ansiosta.

Jos saan piakkoin hankittua listan makuuhuoneeseen, tulen kyllä laittamaan kuvat siitä teille. Toistaiseksi joudutte tyytymään vain suunnitelmaani. Toivon mukaan pysytte terveinä! Ja pikaista paranemista niille epäonnekkaille, jotka ovat saaneet tämän inhottavan taudin. Nyt alan katsomaan näyttösuunnitelmaani, joten hyvät illanjatkot ja mukavaa alkanutta viikkoa!