Heippa!

Täällä minä taas, parin viikon tauon jälkeen. Olen tehnyt niin paljon töitä opiskelujen ja elättämisemme eteen, etten ole juurikaan ehtinyt paneutua muuhun elämään. Huomenna on näyttöviikon viimeinen päivä ja näyttöstressi alkaa pikkuhiljalleen hiipumaan. Töiden puolesta sitä kyllä on, mutta parin viikon päästä sen pitäisi viimeistään hellittää. Näyttöviikko sujui ihan mallikkaasti, paljon on touhuttu ja paljon on opittu. Haikein mielin jouduin lähtemään päiväkodista takaisin koulun penkille, mutta toisaalta mukavaa päästä opiskelun makuun taas. Nopeasti on kuusi viikkoa vierähtänyt ja kevät tullut liiankin nopeasti. Nyt olen taas elävien kirjoissa, vaikka välillä tuntui ettei tervettä päivää nää (tuntuu tosin tälläkin hetkellä..). Ensin oli flunssa, sitten angiina, sen jälkeen revähti jalkapöydän lihakset ja sitten oli taas angiina. Mahdotontako? No eipä oikeestaan. Tänään juoksin taas näytteenotto keskuksessa otattamassa kunnon nieluviljelyn, kun kurkku ei vieläkään ole normaali. Toisin sanoen angiina on TAAS uusiutunut. Imusolmukkeet on kyllä niin turvoksissa ja kuumettakin on, ettei muuta vaihtoehtoa ole. Tulokset saa vasta parin päivän päästä, joten täytyy nyt sinnitellä vaan. Taitaa vastustuskyky olla sen verran huono, että pöpöt myllertää eikä mikään lähde parantumaan. Sormikin tulehtui ja nyt siitä vuotaa mätää vaikkei mitään haavaa löydykään, onkohan sekin vastustuskyvyn heikkenemisen ansiota? Nyt vaan täytyy vetää vitamiineja nassuun ja syödä maitohappobakteereja että tervehtyisi. 

Pääsiäisenä olisi tarkoitus lähteä taas Tukholmaan, tällä kertaa eri poppoon kera. Jospa nyt entistäkin viisampana osaisimme matkustaa taksissakin alle kahdenkymmenen euron.Tällä kertaa matkustamme Viking Linella, toivon mukaan laivalla viihtyy eikä se ole yhtä kuppanen kun pari vuotta sitten. Sen näkee sitten. Pääsiäisenä vietän myös syntymäpäiviäni, sekin aika vuodesta taas koittaa ja vuosia tulee lisää. Voivoi..Koristelin juuri äsken pöydän pääsiäistipuilla ja pupuilla pääsiäisen kunniaksi. Muutama virpojakin kävi eilen tuomassa ihanat oksat pöydän koristeeksi. 

Olimme viime viikolla taas koko perheen voimin nauttimassa tulevasta keväästä ja auringon paisteesta. Koirasta on aina niin hyvä ottaa kuvia, kun jokainen kuva on erilainen ja tapahtumarikas. Niin nytkin. Ensi kerralla lupaan kuvata jotain muutakin kun aina vaan koiraa. 

015-normal.jpg

046-normal.jpg

031-normal.jpg

Ensi kertaan ja oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille kaikille! Ihanaa kun jaksatte lukea ja olla mukana, vaikka minua ei näykään täällä..:)