Heippa!

Hohhoijaa, kyllä tekee tiukkaa lukea anatomiaa ja fysiologiaa ja koittaa vielä ymmärtää jotakin lukemastaan! Huomasin juuri että viime viikolla lukiessani tenttiin luin kokeen asiat, mutten ymmärtänyt lukemaani. Ihan hyvä pointti kyllä huomata, jos meinaa jotain ymmärtääkin ja sisäistää opitut asiat. Nyt olen pyrkinyt myös ymmärtämään lukemani asiat, joten hieman paremmalta näyttää huominen tentti. 

Ajattelin pitää lukemisesta pienen tauon ja kertoa teille häistä, joissa olimme heinäkuussa. Onneksi lämmin helleaalto osui juuri samalle päivälle ja saimme viettää ihanan päivän auringonpaisteesta nauttien, tietysti mitä mainioimmassa seurassa! Häät vietettiin vihityn parin mökillä, joten tarkoitus oli viettää rennot mökkihäät. Paikka oli järven rannalla ja teltta oli pystytetty ulos. Juhlaseurue oli pieni, mutta tunnelma sitäkin parempi. Olin itse mukana suunnittelemassa häitä ja auttamassa juhlajärjestelyissä, mm. tekemässä toista sataa viirilippua telttaan roikkumaan. Häiden pääväreinä olivat punainen ja valkoinen. Ruokailutilasta oli tehty maalaisidyllinen laittamalla istuimien pidikkeeksi heinäpaaleja (taisivat tosin olla olkipaaleja) ja kyltit vessaan ym tärkeisiin paikkoihin oli maalattu käsin. Tunnelma oli tosiaan hyvin maalaisromanttinen ja kaikki oli tehty itse, tarjoiltavaa ruokaa myöten. Laituri oli koristeltu pienillä pilttipurkeilla joihin oli laitettu kaunis punainen ruusu, juomapöytää koristi vanhat viinitelineet ja tervetuliaismaljoista oli koristeltu kaunis sydän pöytään. Kaikki oli viimeiseen asti suunniteltua ja kaunista. Näissä häissä viihdyimme oikein hyvin!

041-normal.jpg037-normal.jpg045-normal.jpg141-normal.jpg

Rohkaisu ryypyksi oli laitettu vodkaa ja mansikkalikööriä, tosin näiden kanssa oli käynyt pieni kämmi ja mansikkaliköörin tilalle olikin vahingossa lorahtanut jotakin muuta.. Noh, kaikille tuntui maistuvan ja ei muuta kun juhlien viettoon!

049-normal.jpg

151-normal.jpg081-normal.jpg132-normal.jpg

Tuo kuohareista tehty sydän oli kyllä mainio idea! Epäilin hieman toteutusta, mutta lopputulos oli todella kaunis. Maljat piti vain asetella oikein että sai oikean muodon näkyviin. Ruoka oli myös hyvää; sai koota itse salaatin, oli kahta erilaista lohta tarjolla, kokonainen sika ja kasvisvartaita. Jälkiruoaksi upea kakku koristeineen!

Juhlat oli onnistuneet ja viihdyimme iltamyöhään asti juhlapaikalla. Käytiin porukalla uimassakin, kun helle vei kaikki mehut..Vaatteet vain narikkaan ja pulikoimaan vilvoittavaan veteen! 

,119-normal.jpg

Päälläni itselläni oli pitkä fuksianpunainen maksimekko, joka osoittautui ihan hyväksi valinnaksi mökkijuhliin, joissa ei siis  siis pukupakkoa. Jalassa oli kiilakorot, joiden kärjet loistivat kullasta kuten myös kaikki koruni. Hiukset oli letitetty sivuista ja kiharrettu muutamalla kiharralla. Ihan mukava asukokonaisuus vai mitä mieltä olette? Ainakin se oli sopiva keliin nähden, kertaakaan ei tullut liian kuuma ja välillä tuulen yllättäessä ei edes palellut. Ja anteeksi kuvan koko.....Se tulikin vähän isompana kuin oli tarkoitus.

Ulos katsoessa alkaa kyllä heti palelemaan ja kun sormensa pistää ovesta ulos, ne jäätyy samantien. Kyllä se syksy vaan tullut, täytynee se kai kai uskoa! Nyt lähdemme synttärijuhliin ja illalla valmistaudun vielä tenttiin kertaamalla tänään opitut asiat. Mukavaa pikkulauantaita sinulle!