Hola!

Terveiset aurinkoisesta Alicantesta! Ja heti perään syvimmät pahoittelut, koskien viime kertaista postaustani. Olin nimittäin kirjoittamassa matkasuunnitelmistani maanantaina kun istuin bussissa kohti Helsinkiä, mutta juuri kun sain postauksen melkein valmiiksi, netti päättikin katketa ja kaikki hävisi. Tabletilla kesti muutenkin hirrrveä kauan kirjoittaa ja kaikki se vaiva menikin hukkaan! Perille päästyäni yritin samaa paikallisella wifi yhteydellä, mutta kävi ihan samallalailla eikä tietenkään mikään tallentunut. Päätin jättää jutun kirjoittamatta ja palata asiaan uudestaan kotikoneella. Nyt äsken kun avasin koneen ja päätin aloittaa kaiken alusta, kävi TAAS samallalailla! Perk...een crome!! En tiedä mikä oikein mättää, kun netti katkeaa yhtäkkiä ja kaikki tekstit häviää (pitäisi varmaan välissä tallentaa..). No, katsotaan jos neljäs kerta todensanoisi ja saisin jutun valmiiksi ennen katastrofia.

Anyway, palasin tiistaina aamuyöstä Alicantesta, Espanjasta. Lämmintä piisasi koko viikon, keli oli paras sitten viimeisten viiden vuoden sisään. Ajankohta oli tietysti myös eri, mutta kertaakaan kun olen ollut Espanjassa, ei ole ollut yhtä lämmintä kuin nyt. Lukemat paukkuivat joka päivä +27 asteen tienoilla eikä pitkähihaista tarvittu ollenkaan koko reissun aikana. Kävimme joka päivä rannalla kävelyllä ja ottamassa aurinkoa, joten ihonvärikin on lähellä intiaania kuin suomalaista! Voisi hyvin luulla että olen levittänyt itseruskettavan voiteen nassuun huolimattomasti, kun silmät ovat vaaleat ja sangan kuvat otsassa, puhumattakaan punaisesta nenästä. Noo, eipähän voi väittää ettenkö olisi ruskettunut reissun aikana! Viikko sujui oikein mallikkaasti, tekemistä löytyi, vaikka useaan kertaan olenkin käynyt isovanhemmilla. Kävimme esimerkiksi Zenia Bulevardilla, joka on suuren suuri ostoskeskus. Siellä taisi olla reilu 200 liikettä jos oikein muistan. Valtava! Kävimme myös Tabarcan saaristossa, jossa emme olleet aikaisemmin edes käyneet. Menimme paikalle katamaaranilla ja vietimme koko päivän pienessä saaressa auringosta ja merestä nauttien. Aivan ihana paikka euroopan puhtaine vesineen! Sunnuntaina kävimme läheisillä markkinoilla metsästämässä minulle saappaita. Saappaita ei oikein ollut vielä tähän aikaan, vaikka lokakuuta mennään jo pitkällä. Lieneekö syy hellekeleissä? Joka tapauksessa muutama tunti vierähti saappaita etsiessä ja vihdoin ne nilkkurit sitten löytyivät, tuhannen hikipisaran ja nääntymisen jälkeen. Suuri Kiinan kauppa tuli myöskin koluttua, kuten jokaisella kerralla. Aina sieltä vain löytyy mukaan kannettavaa, tällä kertaa puhelimeen kuoret ja kaikkea muuta "tilpehööriä". Kävelimme pitkiä lenkkejä päivittäin ja nautimme ulkoilmasta. Ja vain oltiin. Nyt on olo rentoutunut ja jaksaa taas pusertaa jouluun asti!

Minulle kävi kuitenkin pieni moka, kun kamerasta loppui yllättäen akku. Ja arvatkaa vaan oliko laturia mukana... Olin kyllä ottanut puhelimen ja tabletin laturit mukaan, mutten tajunnu kiireessä ottaa akkulaturia matkan. Akkuhan loppui jo toisena päivänä, joten kuvia on aika niukasti. Onneksi Tabarcan saaristosta löytyy jokunen kuva, ja ajattelinkin tehdä siitä ihan oman postauksen. Nyt saatte katsella niitä vähäisiä kuvia mitä ensimmäisinä päivinä sain otetuksi. Näihin kuviin ja tunnelmiin!

169-normal.jpg148-normal.jpg149-normal.jpg019-normal.jpg026-normal.jpg015-normal.jpg

Tulipas kuvat taas isona! Naama on niin isokokonen että..Nooo, ehkä me pärjätään näillä. Koittakaahan selvitä pakkasessa ja kaivakaa toppatakit päälle. Itsekin pitäisi käydä ostamassa kunnon takki kun tuolla nahkatakilla ei noissa keleissä oikein pärjää. Mukavaa viikonloppua!