Tervehdys!

Mitäpä teidän viikonloppuun kuuluu? Oletteko levänneet ja nauttineet syysilmoista? Meilläpäin on ainakin satanut koko viikonlopun, joten keleistä ei ole kyllä kauheasti nauttinut. Tosin, enpä ole täältä neljän seinän sisältä liikkunut uloskaan. Töissä kun olen ollut koko viikonlopun.

Eilen kävin yöasu "kuvauksissa", jonka tarkoitus oli kuvata erään alusasuliikkeen uusi yöasumallisto nettiin asiakkaiden nähtäväksi. Kuvaukset tehtiin ihan olohuoneessa, eikä mitään ammattikuvaajaa/mallia käytetty. Niin teimme viimeksikin ja ihan hyviä kuvia tulia. Tällä kertaa ehkä vielä parempiakin, sillä nyt tunnelma ei ollut enää niin jännittävä ja uusi kuin ensimmäisellä kerralla. Meillä oli oikein hauskaa! Kameran edessäkään pyöriminen ei tuntunut niin jäykältä ja luonnottomalta. Välillä nauruhepulille ei meinannut tulla loppua ja vedet valuivat silmistä, mutta kyllä me jotain saatiin aikaiseksi. Kuvat ladattiin sivuille sellaisenaan, ilman minkäänlaista photoshoppausta tai muuta. Luonnollisena, typerän jäykän näköisenä ja naurettavilla hymyillä. Mutta silti ihan onnistuneina. Joissakin kuvissa mahamakkarat pingottavat mekon alta, joissakin käsi on ihan luonnottomasti penkin päällä ja jossakin näkyy oven karmit taustalla. Haittaako sellainen nykyään? Pitäisikö teistä kaikkien kuvien olla viimeisen päälle laitettuja, viimeisteltyjä ja ammattilaisten ottamia? Minusta on ihan mukavaa katsella tavallisia tyttöjä tavallisissa vaatteissa mallien sijaan! Omat kuvat tosin näyttää aina omaan silmään typeriltä. Kuvat, joissa tällainen tavallinen "pulliainen" poseeraa, antavat ehkä todellisen kuvan siitä, millainen asu on oikeasti päällä. Aitojen mallien kuvissa ei näy makkaroita, iso on sileä ja sääret upet ja mikä parasta - asu istuu täydellisesti päälle! Sitten kun ostat asun, se ei näytäkään yhtä hyvältä päälläsi kuin juuri siinä kuvassa mihin ihastuit. Kuulostaako tutulta?

Olin myös muutama vuosi sitten ihan ammattivalokuvaajan pikkujoulukuvauksissa ja tällainen oli lopputulos.

Kuva on todella onnitunut, asentoni ei niinkään hyvä /ja kurttununen mekko!), mutta minunlaiseni. Tätäkin kuvaa on viimeistelty, poistettu mm. sukkahousuista näkyvä sauma mahan kohdalta, tasoitettu hiusten väriä ja poistettu lattiasta näkyvät jäljet. On se jännä miten kuvista saakin täydellisiä pienellä vaivavalla! Kävin myös kuvausta varten ammattimeikkaajan hellässä huomassa. Meikki oli oikein nätti, ei ollenkaan liian tumma ja jotenkin luonnollisen näköinen.

Harmi kun en ole vielä saanut eilisen kuvia, olisin halunnut näyttää teille kaksi ääripäätä ja verrata kuvia keskenään. Kunhan saan kuvat jostakin, voisin muutama laittaa tänne, niin näette mistä höpisen.

Olen muutenkin parin päivän sisällä miettinyt naisellisuutta paljon ja sitä, miten ihanaa oli  olla intissä nainen ilman korostuvaa naisellisuutta. Olen koko ikäni kulkenut korkokengät jalassa, käyttänyt hameita ja lähtenyt ulos AINA mekko päällä. Intissä käynnin jälkeen (muutaman viikon olon aikana maiharit jalassa..)  olen hiljalleen luopunut korkkareista ja tajunnut, eikä aina tarvitse korostaa naisellisuutta, joskus voi olla myös nainen ilman ulkonäköpaineita. Miehenikin on auttanut ymmärtämään, että ulos voi lähteä hyvännäköisenä myös farkuissa ja tasapohjallisissa kengissä. Mekkoon pujahtaminen, kauniiden kenkien ja hiusten kihartaminen saa minut tuntemaan itseni naiseksi, sellaiseksi kuin olen tähän maailmaan syntynyt. En tiedä onko naisellisuus pinttynyt päähän vähän liian lujaa, mutta haluan tuoda naiselliset puoleni esiin ja näyttää mihin nainenkin pystyy.

Muistakaa naiset nauttia naisellisuudesta ja miehet, muistakaa kehua naisia! Niistä me pidämme, eikö totta? Lähden tiistaina reissuun, joten palaan vielä huomenna pikaisesti asiaan ja kerron hieman matkasuunnitelmistani. Leppoisaa sunnuntaipäivää teille!