Monesti olen huomannut, että työpaikallani näkee usein kahdenlaisia asiakkaita (ja tietenkin monenlaisia muitakin), jotka huutavat kurkku suorana: "kaljaa heti pöytään" ja taas toisenlaisia jotka pohtivat valintaansa: "Hmm, ottaisinkohan oluen vai lonkeron. Vai sittenkin siiderin. Eikun ei, otankin limpparin". Ihmisillä tuntuu olevan aina kiire, kaikki asiat pitäisi tapahtua heti eikä hetken päästä. Monesti tuntuu, että vaikka he näkisivät minut kiirreellisissä hommissa tai palvelemassa toista asiakasta, ei sitä kahta minuuttia voi millään odottaa. Tietenkin palvelen asiakasta heti kun siihen pystyn ja pyrin toimimaan nopeaan tahtiin, mutta ainakin minullaon  vain kaksi kättä enkä pysty hoitamaan kaikkea samaan aikaan. Ja jos heti ei pääse palvelemaan, alkaa tiskillä tiuskiminen hitaasta palvelusta. Äh, ymmärrettävää sinänsä, mutta tuskin kukaan kuolee kahdessa minuutissa nestehukkaan. Maltti on valttia, niin kuin tänään jouduin sanomaan useaankin kertaan. Mihin meillä on kiire valmiissa maailmassa? 

DSCF5257-normal.jpg

 

Itse sorruin valitettavasti tähän toiseen asiakaskuntaan; pohtijoihin nimittäin. Toinen puoliskoni oli päättänyt tilata zalandolta vaatteita itselleen, joten kysyi halusinko minäkin jotain samassa tilauksessa. Sanoin jo valmiiksi etten ole ollenkaan hyvä netissä shoppailemaan kun aina tulee ostettua väärän kokosta vaatetta, eikä se tuota niin hyvää mielihyvää kun oikea shoppailu kaupungilla. Mutinoistani huolimatta hän alkoi selailemaan naisten vaatteita ja löysi minulle ihanan paidan. Tähän meni muutama minuutti. Tarvittiin vielä pieni summa, jotta saatiin alennuskuponki käyttöön, joten aloimme katsomaan kenkiä minulle. Tarkoitus oli etsiä tennareita, tai kangaskenkiä, mutta päädyttiinkin korkkariosastolle. Yllätys.Olisin halunnut kaikki kengät. Ah niitä värejä ja muotoja! Nyyh niitä hintoja..Kahden tunnin etsinnän jälkeen löytyi kun löytyikin vihdoin kengät, tasapohjaiset tennarit nimittäin. Mukavan raikkaat eikä hintaakaan ollut aivan mahdottomasti. Turhautti vain itseäni valitsemisprosessi, kun mikään ei aluksi kelvannut ja sitten olikin jo liikaa vaihtoehtoja. 

Tässä osa kenkähyllystäni tällä hetkellä (yhteensä 70 paria tällä hetkellä..). Kuten kuvasta saattaa huomata, ei paljoa tennareita ja sandaaleja näy. Kesäkin on jo kohta mennyt menojaan eikä edes yhen yhtiä varvassandaaleja ole kertynyt nurkkiin (paitsi ne kirppari löydökset!). Syksyä kohden onkin aika uudistaa kenkähylly ja alkaa täyttämään sitä syysnilkkureista ja saappaista.Pahoittelen rumia bilteman tarroja, ne vain ei irtoa millään hyllyistä. Ja toivottelen oikein mukavaa sunnuntaita ja muistathan, että kesä ei ole vielä lopuillaan!

DSCF4430-normal.jpgDSCF4439-normal.jpg