Hei kaikki ihanaiset!

Haluan toivottaa ensiksi jokaiselle Isälle oikein mukavaa ja riemukasta Isänpäivää! Kävin jo aamulla toivottamassa papalleni isänpäivä onnittelut ja nyt olisi vuorossa oman isän luona käynti. 

Aamulla kävimme Rockyn kanssa toko-treeneistä onnistunein fiiliksin. Koira oli huomattavasti rauhallisempi kuin edellisillä kerroilla ja keskittyi hyvin tehtäviin. Opettelimme paikalla pysymistä istualteen sekä kulkemista rinnalla. Paikalla olot onnistui todella hyvin! Jätkä istua jökötti ja tuijotti silmiin koko ajan eikä tehnyt elettäkään liikkuakseen muualle. Rinnalla kulkemisessa haastavinta oli keskittyminen ohjaajaan, eikä kaikkeen ympärillä olevaan. Lopulta kuitenkin homma alkoi sujumaan ihan kohtalaisen hyvin, kun muisti oikea-aikaisen palkkaamisen ja sen, että palkkaa tuli koko ajan. Itselleni hommasta teki vaikeaksi se että välillä houkuttelin koiran luokseni, vaikka nimenomaan tarkoitus oli ettei houkuteltaisi vaan ohjattaisiin koira jatkamaan tehtävää. Treeneistä jäi oikein mukava fiilis. Tällä kertaa olin itsekin hyvillä mielin mikä taisi välittyä koiraankin. Ensi viikolla treenataankin sitten viime viikonkin edestä näillä opeilla! 

Illalla kävimme vielä koko perheen voimin heittelemässä fresbeetä, mikä on ehdottomasti Rockyn lempi juttu. Se jaksaa hakea fresbeetä niin kauan kun itse jaksaa heittää. Voi sitä riemua kun se näkee fresbeen. Ei meinaa pysyä paikallaan ja alkaa heti kamala vinkuminen. Niin kävi nytkin, ei millään olisi jaksanut pysyä housuissaan kun mentiin kentälle. Oli kyllä väsynyt koira puolen tunnin heittelyn jälkeen. Nyt se makaa lattialla vieressä ja käy aina välillä tsekkaamassa josko ruokakuppiin olisi tullut lisää ruokaa. Hassu mutta niin ihana koira!

DSCF4634-normal.jpg

Mukavaa alkuviikkoa sinulle!