Hyvää iltaa!

Onpas pitkä ja tympivä otsikko, anteeksi, parempaan en tällä kertaa pysty. En keksinyt oikein muutakaan kuvaamaan tätä päivää ja varsinkin iltaa, kun saan taas kerta viikkoon viettää yksinäni vapaaillan ilman miestä. Välillä vaan tuntuu hyvältä olla yksin ilman ketään. Tänäkin iltana olen saanut paljon tehtyä asioita, olen mm. siivonnut, kokannut, käynyt salilla juoksemassa ja ihan vain ollut sohvalla ja katsonut lempiohjelmiani. Mutta palataan tähän vähän myöhemmin, nyt aamupäivään.

Tänään taas olen saanut viettää vapaapäivää töistä, vaikka ovella täytyikin pyörähtää. Silloin kun olen vapaalla, haluan unohtaa työnteon kokonaan ja keskittyä täysin muihin asioihin, kuten kodinhoitoon tai liikuntaan. Yleensä käyn myös ratsastamassa eikä silloin haittaa sataako taivaalta lunta vai sammakoita. On ihanaa päästä unohtamaan kaikki huolet ja keskittyä vain tuntemaan hevosen liikkeet ja olemuksen. Tänään en kuitenkaan lähtenyt tallille, vaan soitin mummolle ja sovimme lähtevämme kirpparille. Kävin tiistaina ohi ajaessani pyörähtämässä nopealla kirpparikierroksella ja mukaan tarttui ihana lammaspatsas joukon jatkeeksi. Aiemmin minulla oli kasassa koko perhe, mutta jostain syystä emolammas halkesi niin pahasti että jouduin heittämään sen roskikseen. Onneksi löysin juuri samanlaisen kirpparilta parin euron hintaan! Nyt on taas lammasperhe kasassa ja Rocky pääsee paimentamaan laumaansa. Löysin myös upeat, käyttämättömät korkeavyötäröiset farkut joita olenkin jo pitemmän aikaa etsinyt kaupasta. Vaikka hinta oli kirppis luokkaa kalliimpi, maksoin mielelläni farkuistani pyydetyn hinnan sillä tuskin tulee lähdettyä enää etsimään kaupastakaan samanlaisia. 

DSCF4757-normal.jpg

Mummo oli ensin sitä mieltä, ettei jaksaisi millään lähteä mukaan, mutta pienen suostuttelun jälkeen oltiinkin jo matkalla kirppikselle. Olimme paikanpäällä puolisen tuntia, emmekä kiertäneet edes pöytiä loppuun, kun jo molemmilla oli kassit täynnä tavaraa. Mummo löysi itselleen ja papalle kauluspaitoja ja silkkipaitoja. Minä taas hienon H&M:n kotelomekon, jota voi hyvin käyttää ns. "hienoissa tilaisuuksissa", ei yökerhossa. Matkaan tarttui myös leopardikuvioinen tyylikäs hame, joka näytti aivan ihanalta päällä! Eihän tällainen kenkiä rakastava nainen voi olla kävelemättä uusien, loistavien bling bling kenkien ohi ja olla ostamatta niitä. Eihän? Niinpä hetkeekään mietittyäni saatika kenkiä kokeiltuani tempaisin kengät kainaloon ja juoksin hymyillen kassalle. Kotona kokeiltuani kenkiä huomasin niiden olevan hiukan isot, mutta asia hoitunee vanulapuilla ja hienostuneella kävelytyylillä. Eihän nyt kukaan huomaa pientä kokoeroa jalkani ja kenkieni suhteen. 

DSCF4758-normal.jpg

Tässä siis hame ja kengät, seuraavassa vähän parempia kuvia noista ihanuuksista. Onni kyllä suosii jos löytää alle kymmenen euroa maksavat UUDET kengät kirpputorilta ja vielä hyväkuntoiset sellaiset. Yleensä en ihastu kovin koristeellisiin kenkiin, mutta nämä ovat ehdottomasti poikkeus. 

DSCF4771-normal.jpgDSCF4760-normal.jpg

Se niistä upeista löydöistä, vaatehuone täyttyy taas lisää joten jokohan olisi aika siivota entisiä pois? Hmm, kengistäni en luovu mutta saattaisinpa heittää muutaman vaatteen takaisin kirpparille. Siinäpä ideaa!

Tänään siis "häädin" miehen ulos ja sanoin, että "älä ole myöhään, mutta älä kuitenkaan tule liian aikasinkaan". Saa nähdä mihin aikaan kotiutuu, aika luikuva tuo aikataulu on. Hän lähti kyllä mielellään kavereiden luokse, ei siis ollut mikään pakko heitto pellolle. Samalla kun kuskasin hänet, kävin salilla juoksemassa juoksumatolla ja testaamassa uutta palautumisjuomaa. Saa nähdä onko lihakset huomenna jäykät venyttelyistä ja juomasta huolimatta. Kotiin tultuani aloin heti siivoamaan ja söin päivällä tekemääni kasvislaatikkoa ja herkullista avokadosalaattia. Imuroin koko kämpän mustasta koirankarvan peittämästä matosta ja järjestelin tavarat paikoilleen. Siivosin toki myös kasan vaatteitani takaisin paikoilleen. Siivouksen jälkeen asetuin aloilleni ja aloin kirjoittamaan tämän päiväistä postausta. Hain jääkaapista lasin viiniä ja vähän naposteltavaa. Nyt aion katsoa Karkausvuoden loppuun, nauttia viinilasillisen sekä lukea kirjastosta lainaamiani kirjoja. Sytytin kynttilät tulille ja sammutin valot, aion ottaa kaiken ilon irti vielä näistä yksinäistä hetkistä! 

DSCF4780-normal.jpgDSCF4778-normal.jpg

Näin, huomenna lähden taas tallille ja illalla olisi ohjelmassa keilausta hyvässä seurassa. Sekä tietenkin iltavuoro. Joulukin lähestyy kamalaa vauhtia, eikä minulla ole tietoakaan mitä haluan/haluaisin antaa lahjaksi. Onneksi siihen kuitenkin on jokunen viikko vielä aikaa. Taidanpa laatia listan ja lähettää sen kohti Rovaniemeä joulupukille. Heh, no en nyt ihan kuitenkaan. Nyt kuitenkin kietoudun villapeittoni väliin (jota en muuten saa pitää ylläni kun kuulema kutittaa liikaa..) ja alan katsomaan elokuvaa loppuun.

Kauniita unia sinulle ja voi hyvin!