Moikkamoi!

Tänään taas pakkanen paukkui ja sää oli mitä mahtavin! Aurinko paistoi ja lämmitti kummasti, vaikka kylmä olikin. Uhmasin säätä ja lähdin ratsastamaan, vaikka pakkasta olikin -17 astetta. Hyrrr, sormet ja varpaathan siinä jääty. Onneksi kuitenkin paksut topparatsastushousut lämmitti! Käytiin tunnin lenkki ja nautittiin auringon paisteesta.

006-normal.jpg

Matkalla kotiin ajoin Plantagenin kautta ostamassa tulppaaneja, kevätesikkoja ja muraatin keittiöön. Voi miten ihanan värisiä esikkoja siellä oli! Pakkohan sitä oli ottaa muutama mukaan. Esikot tuo kyllä hyvän mielen ja kevääntunnun kotiin. Laitoin ne heti näkyville että varmasti muistuttavat kevään tuloa. Pian sekin tulee! Nämä kuvat ovat tällä kertaa vähän pimeitä kun valaistus on niin huono olohuoneessa, mutta saattepahan nähdä miten upean värisiä ne ovat. Tulppaanit pääsivät keittiönpöydälle, harmi vain että ne taisivat paleltua matkalla..

009-normal.jpg022-normal.jpg

024-normal.jpg019-normal.jpg

Makkarissa on sitten vielä punainen esikko piristämässä, siitä en jaksanut kuvia ottaa. Päiväkin senkun pitenee, nytkin tuli pimeää vasta lähemmäs puoli viisi. Ihanaa, ihanaa! Se tarkoittaa pitempiä ja valoisampia päiviä ja toivottavasti lämpimämpää säätä. Nyt lähden pukeutumaan äidin synttäreille, vietämme niitä Amarillossa. Saa nähdä mitä sitä uskaltaa laittaa päällensä ettei ihan jäädy matkalla. Mukavaa lauantaita!