Heippa!

Ja ensimmäiseksi syvimmät pahoittelut hiljaiselosta. Siihen on kyllä ihan syykin olemassa, nimittäin työnkiireinen kesäloma tuuraus! Olen tehnyt kaikki viikonloput töitä ja nekin vapaapäivät joita on vahingossa ollut, on vietetty frisbeegolfia heitellen ja sukuluaisten kanssa juhlien. Lisäksi olen tehnyt myös myyntihommia eräässä kaupassa. Töitä on siis riittänyt! Ja kesälomakin loppuu pian, apua! Vielä olisi muutamia suunnitelmia näille viimeisille viikoille, joita pitäisi toteuttaa. Siinähän se loma sitten onkin. Näistä suunnitelmista lisää ensi postauksessa!

Ja sitten siihen itse uutiseen. Blogi on siirtymässä uudelle sivustolle mukanaan uudet tuleet ja rajattu aiheisto, tietenkin parempine ulkoasuineen ja sisältöineen. Olen nyt muutaman viikon verran suunnitellut osoitteen muutosta ja nyt sen aion toteuttaa. Lupaan että sinne tulee entistäkin enemmän postauksia! Ilmoitan sitten kyllä uuden osoitteen kun saan sivun avattua. Siihen ei pitäisi mennä kauaa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tänään kaikki tuntuu olevan "suunnitelmaa", huomaatteko saman? No, kaikki ei onneksi jää pelkäksi suunnitelmaksi vaan toivon mukaan toteutuukin.

Nyt alan väsäämään työpaikalleni kotisivuja. Aamupäivän tunnit menikin kuvatessa ulkopuolta ja sisätiloja, nyt olisi itse sivujen teko edessä. Mukavaa vaihtelua päivään! Pää on täynnä ideoita, mutta saa nähdä saanko ne toteutettua haluamallani tavalla. Olen ihan perusok käyttämään koneita missä virtaa sähkö, mutta kieltämättä en mikään expertti ole. Sen varmaan huomaakin välillä..Toisaalta haittaneeko se ketään. Kunhan perus hommat osaa niin pääsee jo pitkälle. Nyt kuitenkin laitan taitoni testiin ja alan hommiin!

Mukavaa viikonloppua ja palataan pian uusien sivujen parissa!

128-normal.jpg