Heissan!

Mites teidän viikonloppu on mennyt? Itse olin töissä ja eilen vietimme miehen kanssa oikein laatuaikaa yhdessä käymällä frisbeegolf radalla ja pyörälenkillä koiran kanssa, sekä tekemällä maittavaa ruokaa ja herkuttelemalla metrilakuilla. Mukava viikonloppu takana ja suunta kohti viimeistä viikkoa ennen etelän rannikolle siirtymistä! Minne, sen kerron vasta myöhemmin loppu viikosta..

Eilen eksyin vahingossa Vallillan sivuille saadessani idean verhojen kuoseista. Löysin ehkä sopivimmat verhot meille! Kerroin aikaisemmin että olemme käyttäneet sisustuksessa vihreää ja sinistä tehostevärinä, joten lähdin näitä värejä silmällä pitäen etsimään meille sopivia kuoseja. Ja tällainen ihanuus sitten löytyi! (Kuva Vallilan sivulta)

huhuu_verho_0.jpg?itok=2m164tOLhu-huu_2.jpg?itok=Xt9E6hGh

Verhot ei oikein näy kunnolla, mutta ymmärrätte varmasti pointtini. Verhoissa parasta on yksinkertaisuus, vain muutamaa väriä ja ripaus graaffisuutta. Huomio ei kiinnity liikaa väriin, vaan tilaan jää huomiota muullekin. Aivan ihanat vaikken niin pöllöistä tykkääkään! Tähän yhdistämällä meidän Ikeasta ostetut vihreät tyynynpäälliset (ja tavalliset turkoosit) huone saa varmasti uutta ryhtiä. Yritin tänään etsiä Sokokselta ja Anttilasta tätä verhoa, mutta en löytänyt kummastakaan. Ei oikein löytynyt mistään nettikaupastakaan (paitsi Vallilan sivuilta) eikä Toristakaan, ei teillä sattuisi olemaan ideaa mistä ostaa? Aika kalliiksihan nuo tulevat, 57 €/kpl, mutta ovat varmasti kestäviä ja roikkuvat pitkään ikkunassa. Olen niin innoissani näistä, toivottavasti löytyy pian jostakin! Toisena vaihtoehtona voisi olla Kuiske sarjan verhot.

Olettehan muistaneet, että tänään alkoi maanlaajuinen Vanhusten viikko? Olimme tänään luokan kanssa avustamassa kaupunginteatterilla Seniori messuilla, jotka avasivat Vanhusten viikon. Lenita Airisto kävi pitämässä puheen ja esimerkiksi Susanna Huovinen esiintyi myös. Tällä viikollahan on paljon ohjelmaa ympäri Jyväskylää, luentoja, tapahtumia, esityksiä, kahvittelua..Käykäähän katsomassa ja muistakaa myös omia isovanhempianne - arvokas vanhuus on ihmisoikeus, aina.

Palataan uudestaan lomasuunnitelmien parissa, silloin lupaan kertoa matkasuunnitelmistani! Mukavaa Vanhusten viikkoa ja alkanutta viikkoa!