Heipsan!

Talviset terveiset täältä Jyväskylästä! Tulihan se lumi viimein. Heti iski kamala joulutunnelma ja oli ihan pakko ostaakin eilen glögiä ja pipareita kaupasta lumen kunniaksi. Toivottavasti tuo nyt pysyisi eikä sulaisi heti pois. Heti on paljon valoisampaa ja itse ainakin huomaan olevani pirteämpi aina kun lunta on maassa syksyisen loskan sijaan.

Pieni tovi taas vierähtänyt viime kerrasta. Koulu on teettänyt niin paljon taas työtä, etten ole muuhun oikein pystynyt keskittymään. Kyllä huomaa miten stressikäyrä taas kohoaa huimaa vauhtia ylöspäin... eikä se kyllä helpota ennen joulua. Ensi viikolla alkaa työharjoittelu ja sitten ollaan taas työssä kiinni kuusi viikkoa. Ja näyttösuunnitelmakin pitäisi tehdä siinä sivussa. Huhhuh, oikein hiki nousee pintaan kun ajatteleekin ensi viikkoa. No, kaikesta on selvitty tähänkin asti, joten enköhän selviä tästäkin.

Olen nyt keksinyt koulun vastapainoksi urheilun ja ratsastamisen. Salia on tullut kulutettua ahkeraan, ja ihan hyvä niin. Kummasti helpottaa stressiin kun käy kunnon treenin tekemässä. Sama juttu hevosten kanssa. Selkään kun hyppää niin unohtuu samantien sen hetkiset murheet. Puhumattakaan paskan luomisesta. Miten terapeuttisia nuo eläimet onkaan!

Ainiin, sain muuten ne ihanat Vallilan verhot joista haaveilin! Nyt näyttää koti kauniilta. Pitäisi vain saada yhdstettyä muu sisutus pöllökuosiin..Ehdotuksia otetaan vastaan! Joudun kyllä jouluksi muuttamaan kaiken muunkin, joten ehkä mietin asiaa sitten lisää joulun jälkeen. Muuten kuuluu hyvää ja sitä tavallista. Toivottavasti teillekin! Joko odotatte Joulua innolla?

Nyt tuli hiema lyhyt postaus tällä kertaa, täytyy jatkaa kiireenvilkkaa töitä ja palata asiaan paremmalla ajalla. Mukavaa viikonloppua sinulle!